تمام مواد را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید ، با نمک و فلفل دلخواه خود را برای طعم دادن میل کنید و خوب مخلوط کنید . حداقل ۲۰ دقیقه در یخچال خنک کنید تا سبوس جو دوسر نرم شود . روش دیگر یک شب در یخچال بگذارید .
پس از آماده شدن مخلوط ، آن را به هشت توپ جدا کرده و آنها را شکل دهید . می توانید از یک دستگاه همبرگر برای صرفه جویی در وقت و ایجاد یکنواختی استفاده کنید .
روی یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه (هر طرف ۱۰ دقیقه) سرخ کنید تا طلایی شود ، از طرفی می توانید همبرگرهای موجود را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۳۹۲ درجه فارنهایت قراردهید . همبرگرها را نیز می توانید روی کباب پز پخته و در نان ها سرو کنید.
مواد لازم :
ارزش غذایی :