همبرگر مرغ

سالاد تن ماهی ذرت
2019/09/07
چرا باید فیبر بیشتری مصرف کنیم ؟
2019/09/07

تمام مواد را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید ، با نمک و فلفل دلخواه خود را برای طعم دادن میل کنید و خوب مخلوط کنید . حداقل ۲۰ دقیقه در یخچال خنک کنید تا سبوس جو دوسر نرم شود . روش دیگر یک شب در یخچال بگذارید .

پس از آماده شدن مخلوط ، آن را به هشت توپ جدا کرده و آنها را شکل دهید . می توانید از یک دستگاه همبرگر برای صرفه جویی در وقت و ایجاد یکنواختی استفاده کنید .

روی یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه (هر طرف ۱۰ دقیقه) سرخ کنید تا طلایی شود ، از طرفی می توانید همبرگرهای موجود را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۳۹۲ درجه فارنهایت قراردهید . همبرگرها را نیز می توانید روی کباب پز پخته و در نان ها سرو کنید.

مواد لازم :

  • ۲ پیمانه ( ۱ کیلوگرم ) مرغ
  • ۳ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱/۲ فنجان (۵۰ گرم) جو
  • فلفل و نمک

ارزش غذایی :

  • ۲۰۰ کالری در هر همبرگر
  • ۲۴ گرم پروتئین
  • ۱۲ گرم چربی
  • کربوهیدرات ۰٫۵ گرم

    

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید