یک راه عالی برای سالم سازی ماکارونی ، تبدیل آن به سالاد است . از هر سبزی که در دست دارید استفاده کنید ، خیار ، گوجه فرنگی ، آووکادو ، فلفل ، تره فرنگی ، پیاز ، نخود یا ذرت و سپس از روغن زیتون و نمک برای تهیه آن استفاده کنید ، با این کار شما ارزش غذایی ظرف بالا می رود !
برای تهیه این غذا می توانید از هر نوع پاستا استفاده کنید . توصیه می کنیم برای ارزش غذایی اضافی آنها از ماکارونی نخود یا گندم سیاه استفاده کنید.
مواد لازم :
ارزش غذایی :
یک ظرف با اندازه متوسط را با آب پر کرده و اجازه دهید تا بجوشد ، ماکارونی را اضافه کنید ، یک تایمر تنظیم کنید و ماکارونی را به مدت ۸ دقیقه بجوشانید . ماکارونی ها را درون آبکش بریزید و بگذارید خنک شود .
خیارها را پوست بگیرید و فلفل را تمیز کنید ، سبزیجات را تفت دهید ، ماکارونی ها را با سبزیجات ترکیب کنید ، روغن زیتون و نمک را اضافه کرده و نوش جان کنید .
پروتئین وعده غذایی را با اضافه کردن : تن ، تخم مرغ ، آجیل یا پنیر ( به هر نوع ) افزایش دهید .