یک کاسه این سالاد بیش از نیمی از نیازهای غذایی شما را برای روز پوشش می دهد ، این سالاد از نظر پروتئین و فیبر ، کلسیم ، آهن و پتاسیم بسیار کامل است و به عنوان یک وعده غذایی ناهار یا شام ایده آل است و اگر لوبیا از قبل پخته شده یا از لوبیای کنسرو شده استفاده کنید ، تهیه آن بسیار سریع و آسان است .
فلفل چیلی یا فلفل سیاه را اگر دوست دارید سالادتان تند شود به آن اضافه کنید .
مواد اولیه :
۱ لیوان لوبیای سفید خشک یا ۲ قوطی پخته شده
۱ فنجان نخود فرنگی منجمد
۱ فنجان لوبیا سبز یخ زده
¼ فنجان آب
۱ عدد فلفل
نمک ½ قاشق چایخوری
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
جدول غذایی :
۴۹۵ کالری
پروتئین ۲۹٫۳ گرم
کربوهیدرات ۸۰٫۷ گرم
۸٫۳ گرم چربی
فیبر ۲۲٫۴ گرم
کلسیم ۲۸۷mg
۱۳mg آهن
پتاسیم ۲۱۲۸mg
در صورت استفاده از لوبیا خشک : لوبیای سفید را یک شب به مقدار کافی در آب خیس کنید ، روز بعد ، آبکشی کرده و به یک قابلمه بزرگ منتقل کنید و به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که لوبیا نرم شود ، جوش دهید .
سبزیجات را آماده کنید : فلفل را تمیز و ریز خرد کنید ، نخود فرنگی و لوبیا سبز منجمد را به مدت ۵ دقیقه در فنجان آب با حرارت زیاد قراردهید تا نرم شود سپس آب را تخلیه کنید.
لوبیای سفید ، نخود فرنگی ، لوبیا سبز و فلفل قرمز را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید ، آن را با روغن زیتون آغشته و مقداری نمک خوب مخلوط کرده و سرو کنید.